Setup Support Menu

TotalAV Oppsett

Legge til en enhet

Enten det er din første enhet eller en tilleggsenhet, følg trinnene nedenfor for å begynne å legge til enheten(e) du har valgt for å forbedre sikkerheten deres!

Skjermbildene er hentet fra TotalAV-programvaren vår, men veiledningen nedenfor kan oversettes til alle våre andre produkter.

Installere produktet

Logg inn

Logg på på dashbordet med Klikk her på enheten du ønsker å ha den valgte Total Security-programvaren på.

Dashboard

En visning av Total Security-dashbordet vårt etter at du har logget på.

Velg ditt produkt

Naviger til det valgte Total Security-produktet ved å bruke sidefeltet til venstre på siden.

I eksemplet nedenfor vil vi bruke TotalAV:

Installer

Klikk på Installer det valgte produktet for å starte nedlastings- og installasjonsprosessen.

For å gå gjennom installasjonsprosessen for noen av våre Total Security-produkter, vennligst Klikk her

Aktivering

Gratulerer, du har aktivert enhetslisensen din! Følg det neste settet med instruksjoner for å legge til andre enheter i planen din!

Vil du ha beskyttelse for alle enhetene dine? Kjøp flere lisenser her

Legge til lisenser

Naviger til Kjøp lisenser

Fortsetter med TotalAV-eksemplet vårt, når produktet er installert, gå til øverst til høyre på Total Security-dashbordet og klikk på e-postadressen for kontoen din for å få opp vinduet nedenfor.

Klikk på Kjøp lisenser for å komme i gang med å legge til flere enheter på kontoen din!

Kjøpslisenser

Ved å klikke på Kjøp lisenser kommer du til nedenfor:

Herfra legger du til hvor mange lisenser du trenger for de ekstra enhetene og klikk på Kjøp lisenser.

Dette vil være et direkte kjøp, så sørg for å kjøpe riktig antall lisenser for enhetene dine.

Vellykket kjøp

Et bekreftelsesvindu vises sammen med en e-postbekreftelse for de nykjøpte lisensene dine!

Herfra klikker du på Administrer enheter og se Dashboard for total sikkerhet for å ta en titt på de administrerte enhetene dine.

Vi anbefaler på det sterkeste å legge til alle enhetene du ønsker antivirusbeskyttelse for, siden enheten din kan bli utsatt for skadelig skadelig programvare eller virus i fremtiden.

Installere produktet

Logg inn

Logg på på dashbordet med Klikk her, på enheten du ønsker å ha den valgte Total Security-programvaren på.

Dashboard

En visning av dashbordet lastes inn etter at du har logget på.

Naviger til menyen

Naviger til ditt valgte Total Security-produkt ved å bruke de tre linjene til venstre på siden.

I eksemplet nedenfor vil vi bruke TotalAV:

Velg ditt produkt

Naviger til det valgte Total Security-produktet ved å bruke menyen nedenfor.

Installer

Hvis du velger TotalAV, vil produktsiden vises som nedenfor.

Hvis du bruker et annet Total Security-produkt, vises et lignende vindu.
For å gå gjennom installasjonsprosessen for noen av våre Total Security-produkter, vennligst Klikk her

Aktivering

Gratulerer, du har aktivert enhetslisensen din! Følg det neste settet med instruksjoner for å legge til andre enheter i planen din!

Vil du ha beskyttelse for alle enhetene dine? Kjøp flere lisenser her

Legge til lisenser

Naviger

Trykk på de tre linjene øverst til høyre på dashbordskjermen:

Kjøp lisensmenyen

Trykk på Kjøp lisenser.

Kjøpslisenser

Herfra legger du til hvor mange lisenser du trenger for de ekstra enhetene og Tap Kjøp lisenser.

Dette vil være et direkte kjøp, så sørg for å kjøpe riktig antall lisenser for enhetene dine.

Vellykket kjøp

Et bekreftelsesvindu vises sammen med en e-postbekreftelse for de nykjøpte lisensene dine!

Administrer enheter

Herfra, klikk på Administrer enheter og se Dashboard for total sikkerhet for å ta en titt på de administrerte enhetene dine.

Vi anbefaler på det sterkeste å legge til alle enhetene du ønsker antivirusbeskyttelse for, siden enheten din kan bli utsatt for skadelig skadelig programvare eller virus i fremtiden.