Setup Support Menu

TotalAV Instelling

Een apparaat toevoegen

Of het nu uw eerste apparaat of een extra apparaat is, volg de onderstaande stappen om uw gekozen apparaat(en) toe te voegen om de beveiliging ervan te verbeteren!

De schermafbeeldingen zijn afkomstig van onze TotalAV-software, maar de onderstaande gids kan worden vertaald naar al onze andere producten.

Het product installeren

Inloggen

**Meld u aan bij het dashboard via Klik hier op het apparaat waarop u de door u gekozen Total Security-software wilt installeren.

Dashboard

Een blik op ons Total Security dashboard nadat u succesvol bent ingelogd.

Kies uw product

Navigeer naar het door u gekozen Total Security-product met behulp van de zijbalk aan de linkerkant van de pagina.

In het onderstaande voorbeeld gebruiken we TotalAV:

Installeren

Klik op Installeren het door u gekozen product om het download- en installatieproces te starten.

Om het installatieproces van een van onze Total Security-producten te doorlopen, alstublieft Klik hier

Activering

Gefeliciteerd, u hebt uw apparaatlicentie succesvol geactiveerd! Volg de volgende instructies om andere apparaten toe te voegen aan uw abonnement!

Wilt u bescherming voor al uw apparaten? Koop meer licenties hier

Licenties toevoegen

Navigeer naar Licenties kopen

Als we doorgaan met ons TotalAV-voorbeeld, ga dan, zodra het product is geïnstalleerd, naar de rechterbovenhoek van het Total Security-dashboard en klik op het e-mailadres van uw account om het onderstaande venster te openen.

Klik op Koop licenties om meer apparaten aan uw account toe te voegen!

Licenties kopen

Als u op Licenties kopen klikt, komt u hieronder terecht:

Voeg hier het aantal licenties toe dat u nodig hebt voor de extra apparaten en klik op 'Licenties kopen'.

Dit is een directe aankoop, dus zorg ervoor dat u het juiste aantal licenties voor uw apparaten aanschaft.

Succesvolle aankoop

Er verschijnt een bevestigingsvenster, samen met een e-mail ter bevestiging van uw nieuw aangeschafte licenties!

Klik hier op Apparaten beheren en bekijk Totaal beveiligingsdashboard om uw beheerde apparaten te bekijken.

We raden u ten zeerste aan om alle apparaten toe te voegen waarvoor u antivirusbescherming nodig heeft, omdat uw apparaat in de toekomst kan worden blootgesteld aan schadelijke malware of virussen.

Het product installeren

Inloggen

Meld u aan op het dashboard via Klik hier, op het apparaat waarop u de door u gekozen Total Security-software wilt installeren.

Dashboard

Nadat u bent ingelogd, wordt het dashboard weergegeven.

Navigeer naar het menu

Navigeer naar het Total Security-product van uw keuze met behulp van de drie regels aan de linkerkant van de pagina.

In het onderstaande voorbeeld gebruiken we TotalAV:

Kies uw product

Navigeer naar het Total Security-product van uw keuze via het onderstaande menu.

Installeren

Als u TotalAV kiest, ziet de productpagina er als volgt uit.

Als u een ander Total Security-product gebruikt, wordt een soortgelijk venster weergegeven.
Om het installatieproces van een van onze Total Security-producten te doorlopen, alstublieft Klik hier

Activering

Gefeliciteerd, u hebt uw apparaatlicentie succesvol geactiveerd! Volg de volgende instructies om andere apparaten aan uw abonnement toe te voegen!

Wilt u bescherming voor al uw apparaten? Koop meer licenties hier

Licenties toevoegen

Navigeren

Tik op de drie lijntjes in de rechterbovenhoek van het dashboardscherm:

Licenties kopen Menu

Tik op Licenties kopen.

Licenties kopen

Voeg hier het aantal licenties toe dat u nodig hebt voor de extra apparaten en tik op Licenties kopen.

Dit is een directe aankoop, dus zorg ervoor dat u het juiste aantal licenties voor uw apparaten aanschaft.

Succesvolle aankoop

Er verschijnt een bevestigingsvenster, samen met een e-mail ter bevestiging van uw nieuw aangeschafte licenties!

Apparaten beheren

Klik hier op op Apparaten beheren en bekijk Totaal beveiligingsdashboard om uw beheerde apparaten te bekijken.

We raden u ten zeerste aan om alle apparaten toe te voegen waarvoor u antivirusbescherming nodig heeft, omdat uw apparaat in de toekomst kan worden blootgesteld aan schadelijke malware of virussen.

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!