Technical Support Menu

Total Adblock Teknisk produktsupport

Android-inställningar och certifikatinställningar

Aktiverar Total Adblock

• Om du redan har ett konto hos oss trycker du på knappen Jag har redan ett konto.
  • Om du inte gör det, vänligen Tryck på på I'm New to Adblock

• Tryck på OK på anslutningsbegäran
  • Genom att skapa en anslutning ändrar vi hur din anslutning fungerar, lite som ett VPN gör som låter oss filtrera de inkommande annonserna.

Om du väljer att inte välja OK för att lita på VPN-anslutningen kommer Annonsblockering inte att fungera.

• Tillåt Total Adblock att komma åt media på din enhet
  • Detta är bara så att appen kan installera det nedladdade certifikatet från din nedladdningsmapp. Total Adblock kommer inte åt något annat.

• Certifcat Generera och spara i nedladdningsfilområdet
  • Total Adblock kommer ENDAST att komma åt nedladdningsmappen som certifikatet kommer att sparas i.

• När du har sparat kommer bilden nedan att dyka upp i Total Adblock-appen och du måste trycka på på **Gå till inställningar{ notrans-5}

• Gå till inställningar kommer att visa fönstret nedan, du måste sedan navigera till Övriga säkerhetsinställningar eller **Kryptering och användaruppgifter{ notrans-5}

• Från Övriga säkerhetsinställningar måste du navigera till Installera från enhetslagring eller Installera ett certifikat

• I Installera från enhetslagring eller Installera ett certifikat, fortsätt till CA-certifikat

• <10 > När du har tappatCA-certifikat kommer fönstret nedan att visas som heter Din integritet är i riskzonen . Knacka påInstallera ändå för att fortsätta med att installera certifikatet

<11 > Ange din enhet Säkerhets-PIN eller Fingeravtryck och tryck på Fortsätt

<12 > Välj Ladda ner > Välj Total Adblock Certificate > Tryck på **Klar{notrans -7}

<13 > Fönstret nedan visar ett bekräftelsemeddelande om CA-certifikat installerat

<14 > Grattis, du har nu framgångsrikt aktiverat ditt totala annonsblock!

Om du har några problem med aktiveringen av denna applikation, läs igenom stegen ovan noggrant.

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!