Technical Support Menu

Total Adblock Teknisk produktstøtte

Android-oppsett og sertifikatoppsett

Aktiverer Total Adblock

• Hvis du allerede har en konto hos oss, trykk på Jeg har allerede en konto-knappen.
  • Hvis du ikke gjør det, vennligst Trykk på på I'm New to Adblock

• Trykk på OK på forespørselen om tilkobling
  • Ved å sette opp en tilkobling endrer vi måten tilkoblingen din fungerer på, litt som en VPN gjør som lar oss filtrere innkommende annonser.

Hvis du velger å ikke velge OK for å stole på VPN-tilkoblingen, vil Annonseblokkering ikke fungere.

• Gi Total Adblock tilgang til media på enheten din
  • Dette er bare slik at appen kan installere det nedlastede sertifikatet fra nedlastingsmappen din. Total Adblock har ikke tilgang til noe annet.

• Certifcate Generer og lagre i nedlastingsfilområdet
  • Total Adblock vil BARE få tilgang til nedlastingsmappen som sertifikatet vil bli lagret i.

• Når lagret, vil bildet nedenfor dukke opp på Total Adblock-appen, og du må trykke på på **Gå til innstillinger{ notrans-5}

• Gå til Innstillinger vil få opp vinduet nedenfor, du må deretter navigere til Andre sikkerhetsinnstillinger eller **Kryptering og legitimasjon{ notrans-5}

• Fra Andre sikkerhetsinnstillinger må du navigere til Installer fra enhetslagring eller Installer et sertifikat

• I Installer fra enhetslagring eller Installer et sertifikat, fortsett til CA-sertifikat

• <10 > Når du har tappetCA-sertifikat, vises vinduet nedenfor kalt Personvernet ditt er i fare . Trykk påInstaller uansett for å fortsette med å installere sertifikatet

<11 > Skriv inn enheten din Sikkerhets-PIN eller Fingeravtrykk og trykk på Fortsett

<12 > Velg Last ned > Velg Total Adblock Certificate > Trykk på **Ferdig{notrans -7}

<13 > Vinduet nedenfor vil vise en bekreftelsesmelding om CA-sertifikat installert

<14 > Gratulerer, du har nå aktivert din totale annonseblokkering!

Hvis du har problemer med aktiveringen av denne applikasjonen, vennligst gå nøye gjennom trinnene ovenfor.