Setup Support Menu

Total WebShield Inställning

Var är mina betalfunktioner?

Om du har prenumererat på Total WebShield premium måste du logga in på tillägget och använda dina premiumförmåner.

Du är för närvarande inte inloggad på ett aktivt TotalBrowser-konto.

Det kan ta upp till 10 minuter från det att du gjorde en betalning innan din prenumeration aktiveras.

För att logga in på Total WebShield och visa dina betalfunktioner, följ dessa instruktioner:

Öppna Total WebShield-tillägget

Öppna Total WebShield i det övre högra hörnet av din Chrome-webbläsare.

Kontoinformation

Klicka på ikonen Kontodetaljer högst upp i tillägget.

Har du redan ett betalkonto?

Klicka på Har du redan ett betalt konto? och fortsätt till sidan Logga in.

Logga in

Ange inloggningsuppgifterna för ditt betalda konto och klicka på knappen Logga in.

Framgång

Du har loggat in och aktiverat Total WebShield!

Öppna Total WebShield-tillägget

Öppna Total WebShield i det övre högra hörnet av din Microsoft Edge-webbläsare.

Inställningar

Klicka på ikonen Inställningar högst upp i tillägget.

Scrolla ner

Bläddra ned från toppen tills du ser knappen Har du redan ett betalt konto?

Har du redan ett betalkonto?

Klicka på Har du redan ett betalt konto? och fortsätt till sidan Logga in.

Logga in

Ange inloggningsuppgifterna för ditt betalda konto och klicka på knappen Logga in.

Framgång

Du har loggat in och aktiverat Total WebShield!

Öppna Total WebShield-tillägget

Öppna Total WebShield i det övre högra hörnet av din Opera-webbläsare.

Inställningar

Klicka på ikonen Inställningar högst upp i tillägget.

Scrolla ner

Bläddra ned från toppen tills du ser knappen Har du redan ett betalt konto?

Har du redan ett betalkonto?

Klicka på Har du redan ett betalt konto? och fortsätt till sidan Logga in.

Logga in

Ange inloggningsuppgifterna för ditt betalda konto och klicka på knappen Logga in.

Framgång

Du har loggat in och aktiverat Total WebShield!

Du kommer nu att loggas in på Total WebShield med ditt TotalBrowser Premium-konto och kommer att ha tillgång till alla dina betalfunktioner.

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!