Setup Support Menu

Total WebShield Instelling

Waar zijn mijn betaalde functies?

Als u zich heeft geabonneerd op Total WebShield premium, moet u inloggen op de extensie om gebruik te maken van uw premiumvoordelen.

U bent momenteel niet ingelogd op een actief TotalBrowser-account.

Het kan tot 10 minuten duren vanaf het moment dat u een betaling heeft gedaan voordat uw abonnement is geactiveerd.

Volg deze instructies om u aan te melden bij Total WebShield en uw betaalde functies weer te geven:

Open de Total WebShield-extensie

Open Total WebShield in de rechterbovenhoek van uw Chrome-browser.

Accountgegevens

Klik op het pictogram Accountgegevens bovenaan de extensie.

Heb je al een betaald account?

Klik op Hebt u al een betaald account? en ga door naar de Inlogpagina.

Inloggen

Vul de inloggegevens voor uw betaalde account in en klik op de knop Inloggen.

Succes

U bent succesvol ingelogd en heeft Total WebShield geactiveerd!

Open de Total WebShield-extensie

Open Total WebShield in de rechterbovenhoek van uw Microsoft Edge-browser.

Instellingen

Klik op het Instellingen-pictogram bovenaan de extensie.

Scroll naar beneden

Scroll naar beneden vanaf de bovenkant totdat je de knop ziet Heb je al een betaald account?

Heb je al een betaald account?

Klik op Hebt u al een betaald account? en ga door naar de Inlogpagina.

Inloggen

Vul de inloggegevens voor uw betaalde account in en klik op de knop Inloggen.

Succes

U bent succesvol ingelogd en heeft Total WebShield geactiveerd!

Open de Total WebShield-extensie

Open Total WebShield in de rechterbovenhoek van uw Opera Browser.

Instellingen

Klik op het Instellingen-pictogram bovenaan de extensie.

Scroll naar beneden

Scroll naar beneden vanaf de bovenkant totdat je de knop ziet Heb je al een betaald account?

Heb je al een betaald account?

Klik op Hebt u al een betaald account? en ga door naar de Inlogpagina.

Inloggen

Vul de inloggegevens voor uw betaalde account in en klik op de knop Inloggen.

Succes

U bent succesvol ingelogd en heeft Total WebShield geactiveerd!

U bent nu ingelogd op Total WebShield met uw TotalBrowser Premium Account en hebt toegang tot al uw betaalde functies.

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!