VPN Support Menu

Totaal VPN

Hoe gebruik je Total VPN

Total VPN is een virtueel privénetwerk dat u helpt veilig te blijven terwijl u het internet gebruikt.

Om ervoor te zorgen dat uw internet de VPN-verbinding gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u alle applicaties en webbrowsers sluit die u de VPN wilt gebruiken voordat u verbinding maakt en deze opnieuw opent nadat u verbinding hebt gemaakt.

Open TotalAV

Klik op Total VPN

Klik op Total VPN onder het gedeelte Privacy.

Hier kunt u op de volgende manieren verbinding maken met het VPN:

• Klik op het aan/uit-knoppictogram

• Klik op Snelste verbinding

• Selecteer een locatie
    • Een locatie waar u liever verbinding mee maakt

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!